Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-GO - garderob på hjul med plats för 4 dockor

Lowest price at PriceRunner

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 630:-
I lager
SKU
01212-56
   

Med LOL Surprise OMG Fashion Closet On-the-Go har det aldrig varit enklare att ta med kläder till ditt nästa modeäventyr. Den runda garderoben på hjul rymmer 4 OMG-dockor (säljs separat) och har ett utdragbart handtag för enkel transport. Skåpet har 12 praktiska lådor med plats för docktillbehör, och det kommer även med 5 galgar så att du kan hänga upp de outfits du vill ha med dig.

Det multifunktionella skåpet fungerar även som ett lekrum, och kommer med två olika bakgrunder som du kan fästa på skåpet för mer realistisk lek. Efter modevisningen läggs tillbehören i lådorna, kläderna hängs på galgarna och dockorna, trötta från en hektisk dag, placeras på de speciella montrarna.

Innehåller:

  • LOL Surprise on the go closet - garderob på hjul
  • 2 bakgrunder
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 36 x 45 x 24 cm
  • Ålder: från 6 år

Obs! Det finns plats för 4 LOL Surprise dockor i resväskan, som säljs separat.

Mer information
Modell571315
EAN035051571315
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.