Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-GO - LOL Surprise garderob på hjul

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 473:-
I lager
SKU
01212-56
   

OMG! Systrarna kontrollerar, jobbar med stilen och flyttar till de coola rytmerna från sin egen DJ. De sticker ut från mängden, har sina egna regler och är redo att överraska världen. LOL. Surprise-systrarna är redo att börja på sitt nästa modeäventyr, och med LOL Surprise-modegarderob On-the-Go är de redo när som helst och var som helst. Denna rullande väska är så cool och har handtag så att den är lätt att bära med sig.

Innehåll:

  • LOL Surprise on the go-garderob - garderob på hjul
  • 2 bakgrunder
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 36 x 45 x 24 cm
  • Ålder: från 6 år

Obs! Det finns plats för 4 LOL Surprise dockor i resväskan, som säljs separat.

Mer information
Modell571315
EAN035051571315
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.