Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Lexibook SpiderMan pedagogisk laptop med 120 aktiviteter för barn - svensk/norsk version

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 393:-
I lager
SKU
10226-22
   

SpiderMan laptop från Lexibook är lämplig för barn från 4 år, perfekt för att lära och leka!

Den bärbara datorn kommer med ett tufft och urbant Marvel Spider-Man-motiv både när datorn är öppen och stängd. Den bärbara datorn ger barnet 124 roliga aktiviteter att utforska, som språkinlärning, matematik, klocka, logik, spel och musik.

Datorn är inspirerad av riktiga bärbara datorer, med realistisk datormus och tangentbord, men denna variant för barn har en något mindre skärm. Med flera spel såsom minne som kan roa barnet, och du ska inte bortse från att en nyfiken pappa eller mamma kan prova också!

  • SpiderMan laptop för barn från Lexibook
  • Med en elegant design, och en skärm på 5,1 x 9,7 cm
  • Lärorikt innehåll på flera svårighetsgrader
  • Roliga aktiviteter som spel och musik

Innehåller:

  • Spider-Man laptop med datormus

Detaljer:

  • Mått:  24 x 18 x 3,6 cm
  • Språk: Svenska, Norska
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellJC598SPi7
EAN3380743097787
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.