Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Lexibook Harry Potter klocka med digital skärm och projektor - med 20 bilder

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
06218-55
   

Denna eleganta Harry Potter digitala klocka är perfekt för barn att lära sig klockan med. På klockskärmen visas den digitala tiden och genom att trycka på knappen på klockans skärm kan datumet också visas. Med den här klockan kan barn lära sig klockan med digital tid och också se vilket datum det är. Klockan har också en projektor som kan visa 20 olika bilder av Harry Potter.

Innehåller:

  • Visning av tid och datum
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbart armband

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellDMW050HP
EAN3380743091488
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.