Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Lexibook Harry Potter klocka med digital skärm och projektor - med 20 bilder

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
06218-55
   

Denna eleganta Harry Potter digitala klocka är perfekt för barn att lära sig klockan med. På klockskärmen visas den digitala tiden och genom att trycka på knappen på klockans skärm kan datumet också visas. Med den här klockan kan barn lära sig klockan med digital tid och också se vilket datum det är. Klockan har också en projektor som kan visa 20 olika bilder av Harry Potter.

Innehåller:

  • Visning av tid och datum
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbart armband

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellDMW050HP
EAN3380743091488
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.