Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Gungor och rutschkanor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

12 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

12 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Förvandla trädgården till en lekplats för barnen med rutschkanor, gungor och ett klättertorn. En rutschkana i trädgården blir en rolig och underhållande aktivitet; kanske vill du åka en rutschkana med vatten, en stor eller liten rutschkana, en som kan byggas ut eller hoppa i en hoppborg eller klättra i ett klättertorn med rutschkana. De minsta rutschkanorna kan även användas inomhus och gemensamt för de flesta rutschkanor, oavsett storlek, är att de är lätta att montera, vika och förvara.

Låt närmaste träd bli en del av lekplatsen och fäst en gunga eller ett klätterrep i trädet. Välj mellan klassiska gungor, babygungor, en gunga i trä eller gunga och klätterrep i ett! Din trädgård och uteplats blir till ett litet äventyr för barnen, med leksaker och aktiviteter som både underhåller och utmanar motorik och koordination. Våren och sommaren spenderas bäst utomhus, varför inte göra det ännu roligare med barnets egen lekplats i trädgården?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.