Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71377 King Boo och den hemsökta gården – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 632:-
I lager
SKU
06202-190
   

Skapa en hemsökt utmaning till LEGO® Super Mario™ startbanan med det här expansionssetet! Besegra Goombas som vaktar porten. Gå in på den hemsökta gården, stampa på spindelnätet och vänd på trädet för att hitta mynt. Fortsätt hoppa på Swoops tills King Boo faller omkull så kommer du åt superstjärnan som han vaktade. Använd sedan dess kraft för att besegra kungen!

LEGO® Super Mario™ fans kommer att älska de skrämmande utmaningarna i King Boo och den hemsökta gården – Expansionsset (71377). Den här samlarleksaken är en rolig present för barn att lägga till LEGO Super Mario Startbana (71360), med King Boo, 2 Goombas och 4 Swoop figurer för actionfyllt spel. För att komma åt den dolda superstjärnan måste spelare stampa på Goombas och ett spindelnät, vända på ett träd och sedan stampa på snurrande Swoops för att välta King Boo. Spännande app Gör det här setet ännu roligare med intuitiva Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. Den innehåller digitala visningsverktyg och kreativa förslag till alternativa sätt att bygga och spela och är en trygg plattform där fans kan dela idéer. Obegränsat spelande LEGO Super Mario lekseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och är perfekta för roliga tävlingar med vänner eller solospel. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen främjar barnens problemlösande kreativitet.

 • Fans kan skapa skrämmande roliga, stampande, snurrande utmaningar att lägga till sin LEGO® Super Mario™ Startbana med actionfyllda King Boo och den hemsökta gården – Expansionsset (71377).
 • Det här LEGO® Super Mario™ leksetet har 2 Goombas, 4 Swoops och en King Boo för actionfyllt spel där spelare måste guida LEGO® Mario™ (figur ingår inte; du hittar den i startbanan) genom den klossbyggda hemsökta gården.
 • Efter att ha besegrat Goombas, stampat på ett spindelnät och vänt på ett träd för att samla digitala mynt måste LEGO® Mario™ (figur ingår inte) hoppa på snurrande Swoops tills King Boo välter och superstjärnan avslöjas.
 • Det här LEGO® leksetet med 431 delar är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år och inspirerar barn att skapa sina egna unika banor att lägga till sin Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Det här modulsetet är 17,5 cm högt, 42,5 cm brett och 27,5 cm djupt i sin grundläggande form. Det kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier krävs för den här kreativa leksaken – förstärk spelet genom att kombinera det med startbanan.
 • Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har coola visningsverktyg för att göra byggandet roligare och erbjuder barn en säker plattform för att dela kreativa idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarleksaker ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans obegränsade sätt att bygga ut, bygga om och skapa nya utmaningar att bemästra i gruppspel eller på egen hand.
 • Sedan 1958 har LEGO® byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna. De är lika lätta att sätta ihop och dra isär varje gång, så du behöver inte en superstjärnas kraft för att bygga eller bygga om!
 • LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt, så att du kan vara säker på att varje LEGO byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 431
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71377
EAN5702016687200
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.