Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10281 Bonsaiträd Botanical Collection

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 461:-
I lager
SKU
12202-91
   

Bonsaikonsten har fängslat trädälskare i flera århundraden. Nu kan du hylla denna uråldriga konst med modellbyggsetet LEGO® Bonsaiträd. Njut av en känsla av lugn när du försiktigt formar bonsaiträdet med antingen gröna löv eller rosa körsbärsblommor. När du är redo för en förändring är det enkelt att byta de färgade trädkronorna för att skapa ett helt nytt utseende. Ta en närmare titt på de rosa blommorna – ser du de små grodorna som varje blomma består av?

En vacker uppvisningsmodell

Modellen LEGO Bonsaiträd innehåller en rektangulär kruka och ett LEGO ställ med träeffekt för att skapa en vacker uppvisningsmodell att njuta av hemma eller på jobbet. Oavsett om det är en födelsedagspresent till någon du håller kär eller en belöning till dig själv kommer detta set garanterat att fånga fantasin med sin skönhet. Detta set är en del av LEGO Botanical Collection för vuxna och innehåller lövdelar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.

 • Modellbyggsetet LEGO® Bonsaiträd 10281 är en unik gåva och ett uppslukande projekt för alla som älskar bonsaiträd, växter eller kreativt byggande med LEGO delar.
 • Innehåller utbytbara delar så att du kan dekorera bonsaiträdet med klassiska gröna löv eller färgglada rosa körsbärsblommor.
 • Kolla in de söta grodorna som gömmer sig bland de rosa blommorna. Med en rektangulär kruka och ett LEGO® ställ med träeffekt är det enkelt att visa upp det eleganta trädet när det är färdigbyggt.
 • Detta LEGO® Bonsaiträd är perfekt för vuxna som gillar intressanta LEGO byggprojekt. Det blir också en fantastisk födelsedagspresent eller överraskning till alla som gillar bonsaiträd eller kreativa projekt.
 • Modellen är 18 cm hög, 21 cm lång och 20 cm bred.
 • Båda lövuppsättningarna kan specialanpassas för att göra varje arrangemang unikt. Byt ut färgerna när årstiderna växlar för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell i hemmet eller på jobbet.
 • LEGO® fans kommer att älska att upptäcka ett helt nytt sätt att bygga när de utforskar de oväntade formerna och färgerna på detta byggbara bonsaiträd.
 • Detta LEGO® Bonsaiträd är en del av LEGO Botanical Collection. I denna revolutionerande samling ingår flera delar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 878
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell10281
EAN5702016914177
VarumärkeLEGO
Bygg trädet som du själv önskar, välj mellan gröna blad eller rosa blommor

Gör trädet till ditt eget

Välj om du vill ha gröna blad eller blommande rosa att dekorera trädet med.

Byggsatsen innehåller element som är skapade av bärkraftiga material

Planta från plantor

Inklusive föremål tillverkade av hållbara material.

LEGO botaniska kollektion har ett urval för växt- och blomentusiaster

LEGO botanisk samling

Ett urval av produkter för växt- och blomentusiaster!

LEGO Bonsai Tree
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.