Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO DUPLO Classic 10914 Klosslåda deluxe

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 453:-
I lager
SKU
12192-25
   

Väck små barns nyfikenhet med praktiskt, lekfullt lärande. Det finns roliga former och LEGO® klossar i massor av coola färger. Det finns en bil, ett fönster, blommor, ballonger, presenter och en tårta som inspirerar fantasin – och klossar numrerade med 1 till 5 för sifferlek. Det är lätt att introducera ditt lilla barn till kreativt byggande och de utvecklingsmässiga fördelarna det medför. Välj bara en kloss och sätt igång!

Inspirera till oändliga kreativa lekar och otaliga utvecklingsmässiga fördelar med den mångsidiga LEGO® DUPLO® Klosslåda deluxe – färgglada klossar och speciella delar som har utformats för att inspirera, fängsla och engagera unga sinnen. LEGO byggleksak för förskolebarn – med en egen förvaringsbox! I den robusta leksakslådan hittar du inspiration och idéer som engagerar och fängslar unga sinnen. Det finns en bil, ett fönster, ballonger, presenter och en tårta, klossar numrerade från 1 till 5 för sifferlek och, givetvis, en fantastisk blandning av LEGO® klossar i regnbågens alla coola färger. När föräldrar och vårdnadshavare deltar i att kombinera klossarna och delarna för att skapa fantasifulla modeller får de också uppleva utvecklingsmässiga milstolpar med sina unga byggare. Pedagogiska byggleksaker för små barn LEGO® DUPLO® lekset är perfekta som presenter till små barn. Med färgglada, lätthanterliga delar som sätter igång fantasin och uppmuntrar till fria lekar sätter de den kreativa kontrollen i förskolebarns händer.

 • Motivera unga sinnen med detta barnvänliga sortiment av LEGO® DUPLO® klossar och delar. Med massor av praktiska, kreativa möjligheter är de utvecklingsmässiga fördelarna oändliga.
 • Sätt igång fantasin med 85 färgglada klossar, inklusive många roliga, välbekanta delar – bil, fönster, ballonger, presenter, tårta och sifferklossar. Med en så mångsidig leksak kommer barn aldrig att sluta leka och lära.
 • Med byggnadernas, figurernas och föremålens moderna design är det enkelt för föräldrar och vårdnadshavare att ta del av små barns värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar samtidigt som de samarbetar för att bygga, skapa och fantisera.
 • Med färgglada klossar och delar som är lätta för små händer att plocka upp och placera är denna pedagogiska leksak perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till små barn från 18 månader.
 • Den färgglada blandningen av klossar, delar, siffror och figurer kan bekvämt förvaras i den gula förvaringsboxen med ett LEGO® DUPLO® lock med 8 knoppar. Kombinera innehållet med andra DUPLO set för ännu mer skoj.
 • Inga batterier behövs. De praktiska lekarna kan börja direkt. Barns oupphörliga kreativa skoj drivs enbart av deras ständigt växande fantasi!
 • En enkel guide ger föräldrar och små barn idéer och inspiration för att börja bygga. Och när det väl har börjat kommer det kreativa byggandet, de fantasifulla rollekarna och de utvecklingsmässiga fördelarna aldrig att ta slut.
 • LEGO® DUPLO® lekset är perfekta som presenter till förskolebarn. De är noggrant utformade för att på alla sätt vara perfekta för blivande byggare och ge oändlig stimulans med fria lekar för nyfikna unga sinnen.
 • LEGO® DUPLO® byggleksaker uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att klossarna är enkla för små barn att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969!
 • LEGO® DUPLO® klossar och delar har tappats, värmts, bitits och testats på alla möjliga sätt så att du kan vara säker på att din DUPLO byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 85
 • Rek.ålder. från 18 månader
Mer information
Modell10914
EAN5702016704358
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.