Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO DOTS 41918 Äventyrsarmband - Gör-det-själv-armbandsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 91:-
I lager
SKU
12202-98
   

Fantasifulla möjligheter för unga pysselfantaster med leksaken LEGO® DOTS (41918) Äventyrsarmband i begränsad upplaga! Detta gör-det-själv-armbandsset är utformat för att vara ett sött och enkelt pysselprojekt som låter barn designa egna smycken tillsammans med sina vänner. De kan designa om armbanden hur de vill, när som helst.

Detta vänskapsarmbandsset innehåller 2 justerbara armband i orange och blågrönt som passar både större och mindre handleder. Setet har 32 färgglada och specialdekorerade plattor med ett coolt resetema. Pojkar och flickor kan använda de medföljande idéerna för att dekorera armbanden eller hitta på sina egna stilar.

Det roliga med detta pysselprojekt är att barn får chansen att dekorera sina egna armband hur de vill och sedan dela dem med sina vänner. Att mixa och matcha med vännernas armband samtidigt som de gör armbanden till sina egna. Setet är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning.

 • Överraska en ung designer med glädjen att skapa söta vänskapsarmband med setet LEGO® DOTS Äventyrsarmband (41918) i begränsad upplaga, med 2 justerbara band och 32 plattor. Lekarna börjar när du öppnar påsen!
 • Massor av coola designidéer! Barn kan utveckla sin uttrycksfullhet när de dekorerar och delar de justerbara armbanden, följer de medföljande mönstren eller hittar på egna unika stilar.
 • Dessa färgglada plattor kan kombineras med andra set för att dela det kreativa och roliga med vänner. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 2 (41916) för att piffa till sina armbandsset.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. Armbanden och de färgglada dekorationsplattorna gör setet till en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Liten och helt bärbar leksak. Armbanden är 20 cm långa och detta roliga armbandsset låter unga designer öva på sina skapelser och sedan dela eller bära dem.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbanden. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa, så att barn kan uppleva stoltheten i att skapa unika accessoarer på egen hand samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta smarta armbandsset erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal bitar: 34
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell41918
EAN5702016668612
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.