Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney och Pixars Lightyear 76832 XL-15 rymdskepp

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 465:-
I lager
SKU
04227-19
   

Låt varje rymdfantast från 8 år vara hjälten i sitt eget intergalaktiska äventyr med den byggbara samlarleksaken XL-15 rymdskepp (76832). Fantasin får fart när fans leker att de reser genom rymden med Buzz Lightyear i hans rymdskepp på ett nytt uppdrag för att rädda galaxen från det onda.

För lek och uppvisning

Detta coola byggbara leksaksrymdskepp har autentiska detaljer från Disney och Pixars film Lightyear, ursprungsberättelsen om Buzz Lightyear, som en öppningsbar cockpit för LEGO® minifiguren av Buzz Lightyear och en avtagbar bränslecell. Setet innehåller 4 karaktärer från filmen och 3 vapen, däribland Darbys raketgevär ”Mr. Boom”, så att fans kan återskapa scener från filmen. Det finns även ett visningsställ med en informationsskylt så att filmfantaster stolt kan visa upp sin modell i sovrummet.

 • Buzzs rymdskepp från filmen – Fantasin tar fart när fans flyger ut i rymden med XL-15 rymdskepp (76832) från Disney och Pixars film Lightyear.
 • Lek med Buzz och hans team – Med 3 LEGO® minifigurer, däribland Buzz Lightyear, en LEGO robotkattfigur och 3 vapen. Skeppet har dessutom öppningsbar cockpit och avtagbar bränslecell.
 • Låt kreativiteten sväva – Fans kan flyga XL-15, låtsas att de tillhör markpersonalen som förbereder farkosten för flygning eller iscensätta hur många roliga rymdstrider som helst med LEGO® minifigurer och vapen.
 • Present till fans av Buzz Lightyear – En kreativ presentidé för fans från 8 år som älskar rymdlekar och Disney och Pixars film Lightyear, ursprungsberättelsen om Buzz Lightyear.
 • För lek och uppvisning – Denna byggbara rymdskeppsmodell har ett visningsställ, och hela modellen är 15 cm hög, 27 cm lång och 18 cm bred.
 • Ta hem all action från filmen – Förflytta fans till en annan dimension, där de följer med sin hjälte Buzz Lightyear på rymdäventyr när han kämpar för att skapa ordning i galaxen.
 • Utöka den intergalaktiska leken – Setet kan kombineras med Zyclopsjakt (76830) och Zurgstrid (76831) för att ge fans ännu fler scener från filmen Lightyear.
 • Pålitlig lekupplevelse – LEGO® presenter uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att alla 4+ set är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • Byggd för att hålla – LEGO® byggleksaker för barn testas till max för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 497
 • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell76832
EAN5702017152417
VarumärkeLEGO
LEGO Disney-Pixar byggesett med romskip og kule våpen LEGO Disney-Pixar byggesett med romskip og kule våpen

En arsenal med coola vapen

Inklusive raketgevär och harpunpistol.

LEGO Disney og Pixar 76832 lekesett med romskip og filmkarakterer og robot-katten Sox LEGO Disney og Pixar 76832 lekesett med romskip og filmkarakterer og robot-katten Sox

Karaktärer från filmen

Rymdteamet får sällskap av den trogna robotkatten Sox.

LEGO Disney Pixar Lightyear romskip med cockpit som kan åpnes til Buzz LEGO Disney Pixar Lightyear romskip med cockpit som kan åpnes til Buzz

Gör dig redo för en rolig åktur

Cockpiten öppnas så att Buzz kan hoppa in och ta kontroll. 

LEGO® │ Disney and Pixar’s Lightyear XL-15 Spaceship LEGO® │ Disney and Pixar’s Lightyear XL-15 Spaceship
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.