Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney och Pixars Lightyear 76830 Zyclopsjakt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 191:-
I lager
SKU
04227-17
   

Känner du en blivande Space Ranger som älskar Buzz Lightyear? Överraska med byggleksaken Zyclopsjakt (76830). Fans kan återskapa scener från Disney och Pixars film Lightyear – den ursprungliga berättelsen om Buzz Lightyear – samtidigt som de lär sig bygga med LEGO® klossar. Minifiguren av Buzz Lightyear bär rymddräkt och hjälm, och roboten har coola funktioner som rörliga armar och ben och en skivkanon för dynamiska stridslekar.

Enkla byggen för små blivande Space Rangers

LEGO 4+ set har smarta funktioner för en rolig lekupplevelse. Startklossen ger barn en stabil bas att bygga på, och varje klosspåse innehåller en minifigur så att rollekarna kan börja innan setet är färdigbyggt.

Toppenskoj för familjer

4+-seten låter vuxna dela det roliga byggandet med barn. Vuxna som är LEGO nybörjare behöver inte oroa sig – detta byggbara samlarlekset med Buzz Lightyear innehåller bildinstruktioner som gör byggprocessen enkel även för barn som just börjat lära sig läsa.

 • Återupplev scener från den ursprungliga berättelsen om Buzz Lightyear – Överraska flickor och pojkar från 4 år med leksetet Lightyear Zyclopsjakt (76830), som inspirerats av Disney och Pixars film Lightyear.
 • Byggbar actionleksak för fans av Buzz Lightyear – Ett kreativt set med LEGO® minifigurer av Buzz Lightyear och Izzy i rymddräktshjälmar och rustningar, en rörlig, byggbar leksaksrobot och 3 vapen.
 • Hjältemodiga lekar – Fans av Buzz Lightyear kliver in i en värld full av fantasifull action och äventyr när de flyttar den byggbara leksaksroboten, avfyrar hans skivkanon och kallar in hjältarna för att vinna striden.
 • Present till Buzz fans av Lightyear från 4 år – LEGO® 4+ set går snabbt att sätta ihop och innehåller en startkloss och tydliga bildinstruktioner som lär unga att bygga.
 • Födelsedagspresent för lek och uppvisning – Den byggbara leksaksroboten är 12 cm hög, så den kan stå framme i rummet redo för spontana actionlekar.
 • Snabb lek – Setet går snabbt att bygga tack vare en startkloss som andra delar fästs på, plus en bildguide, som är tydlig och enkel att följa även för barn som ännu inte lärt sig läsa.
 • Ta hem all action från filmen – Fans kommer att älska att återskapa scener från Disney och Pixars film Lightyear och utvecklar kreativa färdigheter genom att hitta på egna spännande strider.
 • Utöka den intergalaktiska leken – Setet kan kombineras med Zurgstrid (76831) och XL-15 rymdskepp (76832) för att ge fans ännu mer action från Disney och Pixars film Lightyear.
 • Kvalitet att räkna med – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO® delar strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Trygg lek – LEGO® byggleksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 87
 • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell76830
EAN5702017152394
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.