Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Konfidence simväst röd/gul - 1,5-3 år

Konfidence - simutrustning för barn

Konfidence Swimwear är en av Europas ledande leverantörer av simvästar, våtdräkter, flytdräkter och andra produkter som är bra hjälpmedel när barnet ska lära sig att simma - och som skapar trygghet när barnet redan lärt sig att simma. Produkterna är inte menade att användas som traditionella flytvästar utan som ett verktyg för att simträna. Simutrustning från Konfidence skapar trygghet för barn i vatten!

Vårt lågpris: 421:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-1
   

Konfidence simväst med flytbara skumelement på insidan stödjer barnet i vattnet, något som gör det enklare att lära sig simma. Med den här västen är det enkelt för barnet att röra sig fritt i vattnet, samtidigt som man upprätthåller flyt och stabilitet.

Simvästen har 8 justerbara flytelement som gör att man kan justera nivån efterhand som barnet blir mer säker i vattnet. Västen stängs med blixtlås, och är gjord av mjukt neoprenmaterial som håller värmen och skyddar mot solen (SPF +30).

När barnet har lärt sig att simma kan man ta bort flytelementen två och två, och ordningen som de ska tas bort är markerat på elementen. När barnet inte längre behöver några flytelement kan västen fortfarande användas som värmande våtdräkt på kalla dagar.

Detta är det perfekta hjälpmedlet till simundervisningen i sommar!

Funktioner:

 • Justerbara flytelement
 • Hjälper barnet att uppnå riktig simteknik
 • Värmeförande
 • Skyddar mot sol – SPF +30
 • Gul rygg för att göra barnet mer synlig i vattnet

Innehåll:

 • Simväst med 8 justerbara flytelement

  Detaljer:

  • Material: 80% neopren och 20% lycra
  • Rek ålder: 1,5 – 3 år

  OBS! Simvästen kan inte användas som ersättning till räddningsväst eller flytväst

  Mer information
  ModellKJ01-03
  EAN5060150981012
  VarumärkeKonfidence
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.