Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Klassiskt Bingo - med blandare i metall och 75 bollar - bingospel

Taktikspel, brädspel och utomhusspel för barn och vuxna

Tactic är en av Europas största utvecklare och tillverkare av brädspel och utomhusspel för barn och vuxna. Tactic producerar några av de mest populära barnspelen, brädspel, familjespel, resespel, kortspel och utomhusspel. Spektrumet är brett och bland Tactics spel hittar du klassiska spel som har spelats i generationer, och nya, spännande spel som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
02205-99
   

Snurra bingokorgen, läs upp numret och vänta på att första deltagaren ropar BINGO! Spelet inkluderar 75 bingobollar, spelbrickor och översiktstavla. Nu kan du äntligen njuta det klassiska bingo-spelet hemma med vänner!

Lägg bingobollarna i korgen, vrid handtaget och en boll rullar ut. Läs numret du hittar på bollen och placera den på översikten. Varje spelare får utdelat ett eller flera brickor som de kan placera sina markörer på. Vem är den första som fullför sin bingobricka?

Bingo har gett oändligt med spänning och rolig underhållning till folk i långa tider.

Innehåller:

  • Metallkorg
  • Spelbrickor
  • Översiktstavla
  • Markörer i olika färger

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell54904
EAN6416739549040
VarumärkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.