Kinetic Sand Swirl N' Surprise lekset med sand i 4 färger och sandvirvel - 907 g

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
06226-117
   

Virvla runt sanden för att magiskt skapa vacker sandkonst med Swirl N' Surprise Playset med 4 verktyg och 4 olika färger av sand.

Det här leksetet är det mest praktiska tillvägagångssättet att skapa Kinetic Sand-konst och låter barn skapa, virvla och stapla sand med 4 verktyg och 907 g sand i rött, lila, grönt och gult. Fluffa sanden och fyll sandvirveln, stäng locket för spillfri lek, tryck sedan ner pumpen för att virvla runt sanden. Se när du avslöjar fascinerande sandkonstdesigner. Snurra, forma och skär igen och igen - det är så roligt.

förtrollande sandlek, leta efter 907g Kinetic Sand påsar med färgad sand. Kinetic Sand är den ursprungliga magiska, formbara och fascinerande leksanden. Bättre än konsthantverk som modellerar lera, den här sensoriska sanden torkar aldrig ut. Kinetic Sand erbjuder timmar av rolig egenlek. Det är den perfekta sensoriska leken. Låt det flöda genom dina händer – det är så roligt att du inte kan lägga ifrån dig det. Kinetic Sand är gjord med naturlig sand och är giftfri och allergivänlig. Det hänger magiskt ihop och är lätt att plocka ihop. Låt din fantasi löpa fritt med Kinetic Sand Swirl N' Surprise Set.

Innehåller:

  • 907 g Kinetic Sand
  • Sandvirvel och tillbehör
  • Verktyg
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 x 28 x 8 cm
  • Ålder: från 3 år
  • Utan vete, gluten och kasein
Mer information
Modell6063931
EAN778988380048
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.