Kinetic Sand Sandlåda med formar och 454 g lila sand

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
09236-54
   

Kinetic Sand sandlåda lekset med 454 gram lila sand, 3 sandformar och en liten spade.

Låt barnen skapa sina egna sandlådeäventyr med Kinetic Sand Sandbox Set. Här kan de forma slott, hajar och sköldpaddor med 454g lila kinetisk sand, och använda det medföljande spadverktyget för att gräva, ösa, flyta och forma. Detta Kinetic Sand-kit innehåller en tvålagers sandlådebricka perfekt för inomhusbruk. Kinetic Sand är gjord av naturlig sand. Leksetet är inte bara ett roligt alternativ till färgläggning och leklera, utan det är också ett bra komplement till ditt pysselbord, barnens aktivitetstid och Montessori-leksaker.

För mer Kinetic Sand-kul, fyll Kinetic Sand-leksetet med Kinetic Sand-påsar med färgglad sand eller kombinera med andra set (säljs separat). Kinetic Sand är den ursprungliga magiska, formbara och fascinerande sensoriska sanden. Den rinner genom dina händer och torkar aldrig, så barnen kan leka om och om igen. Med Sandbox-setet kan barn njuta av sandlådelek året runt.

Innehåller:

  • Sandlåda
  • Kinetic Sand sand
  • 3 sandformar
  • Spade

Detaljer:

  • Mått förp.: ca. 28 x 28 x 6 cm
  • Mängd sand: 454 gr
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6067477 
EAN778988404928
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.