Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kindi Kids Dress Up Donatina docka med prinsesskläder - 25 cm

-39%

Upptäck Kindi Kids värld! En plats som handlar om att leka och få vänner. Kindi Kids är de sötaste förskoleflickorna någonsin. Dessa förtjusande dockor är redo för rolig lek och älskar att delta i leken på sin magiska regnbåge Kindi. Kindi Kids-dockor är fulla av liv, med glittrande ögon, snygga kläder och hår som du kan ändra. Häng med Kindi Kids till en plats där lek står främst, och se när deras Rainbow Kindi kommer till liv!

39%
Kampanjpris 245:- 402:- Du sparar: 157,-
I lager
SKU
02216-114
   

Kindi Kids Donatina älskar att klä ut sig. Den eleganta prinsessklänningen och tiaran är helt underbara, och när prinsessan är trött på sina kungliga plikter kan hon byta till en bekväm klänning med färgglada donuts på. Donatina har stora glittrande ögon, färgglatt hår och skor och kläder som kan bytas ut. Huvudet rör sig från sida till sida när hon rör på sig.

Innehåll:

  • 1 Donatina docka
  • 1 klänning med donuts på
  • 1 prinsessklänning och tiara

Detaljer:

  • Längd: 25 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell50065
EAN630996500651
VarumärkeKindi Kids
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.