Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Kapten Sabeltand flagga

Segla iväg på sjörövarjakt tillsammans med kungen på havet och hans besättning ombord på Svarta Damen.

Kapten Sabeltand kan känna lukten av guld och är alltid redo för äventyr tillsammans med sina trofasta pirater.

Vårt lågpris: 114:-
I lager
SKU
8205
   

Skepp ohoy! Hissa flaggan och ge dig ut på nya resor på de sju haven! Kapten Sabeltand-flaggan kommer med Kapten Sabeltand-signaturen i "guldskrift". Flaggan är lätt att hålla för små barns händer. Ta del av Sabeltand-magin och vifta med din alldeles egna Sabeltand-flagga. Den perfekta accessoaren för alla små piratfans från 2 års ålder!

Innehåller:

  • 1 Kapten Sabeltand flagga

Detaljer:

  • Ålder: från 2 år

På alla de sju haven fruktas kapten Sabeltands flagga. Det vet havets kung när han sjunger att "när du ser den svarta flaggan är det alldeles för sent att vända". Men kapten Sabeltand är inte bara fruktad. Han är också älskad av både unga och gamla, tjejer och killar, landkrabbor och pirater. När de ser den svarta flaggan är det också alldeles för sent att vända sig om. Sedan är det full fart mot den store hjälten, kapten Sabeltand själv. Flaggan är en utmärkt present till alla Sabeltand-entusiaster.

Mer information
Modell10083
EAN7072895000079
VarumärkeKapten Sabeltand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.