Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Jurassic World Massive Biters Albertosaurus - dinosaurie med rörelser

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Vårt lågpris: 316:-
I lager
SKU
02216-266
   

Var en del av äventyret med den här episka Albertosaurus-figuren från Jurassic World. Dinosaurien har en primär attackfunktion som gör det möjligt för barn att styra kampspelet med coola stridsrörelser. Flytta svansen upp och ner, från sida till sida och runt för huvudrörelser, kroppsrörelser och tuffa animationer. Tryck ner och håll i svansen och se käftarna tugga.

Dinosaurieleksaken har ett realistiskt utseende, rörliga leder och autentiska färger och struktur. Återskapa episka stridscener med denna Albertosaurus-figur. Perfekt present till barn och fans av Jurassic World och dinosaurier från 4 år och uppåt.

För mer dinosaurieglädje, ladda ner Jurassic World Facts-appen och skanna för att se din dinosaurie bli till liv. Förstora, hör dinosaurie ryta och lär dig roliga dinosauriefakta.

Innehåll:

  • 1 Jurassic World Epic Roarin 'Tyrannosaurus Rex

Detaljer:

  • Batterikrav: 3 x AA-batterier (ingår)
  • Ålder: från 4 år

OBS! Jurassic World Facts-appen kan laddas ner på iOS- och Android-smarta enheter. Smart enhet ingår inte

Mer information
ModellGVG67
EAN0887961925593
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.