Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Jurassic World Dominion Strike 'n Roar Giganotosaurus - stor interaktiv dinosaurie - 55 cm

-64%

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

64%
Kampanjpris 258:- 714:- Du sparar: 456,-
I lager
SKU
06227-185
   

Ta del av fartfylld action med denna Strike 'n Roar Giganotosaurus från Jurassic World Dominion. Dinosaurien är ca. 55 cm lång och har en kraftfull käke som alltid är redo att gripa tag i motståndarna. Du kan aldrig känna dig trygg runt denna best, och figuren har rörliga leder, autentiska detaljer och realistisk färg och struktur för mer kreativ lek.

Det här häftiga dinosaurieleksaken blir mer levande med AR i gratisappen. Skanna DNA koden med din smartenhet och lås upp AR upplevelserna och låt barnen studera dinosaurien i laboratoriet med roligt visuellt lärande i olika lägen.

Innehåller:

  • Strike 'n Roar Giganotosaurus dinosaurie

Detaljer:

  • Mått: ca. 55 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellGYC94
EAN0887961968644
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.