Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Jurassic World Dominion Massive Action Siamosaurus - 35 cm lång dinosaurie med rörlig svans och hals

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Vårt lågpris: 263:-
Medlemspris 165:-
I lager
SKU
01233-28
   

Jurassic World Dominion ger ny spänning till dinosaurieälskare. Denna massiva Siamosaurus är en köttätande dinosauriefigur som väcker stora äventyr till liv! Med autentiskt utseende, realistiska färger och texturer är denna figur av det stora rovdjuret med en cool hållning redo för action eller dynamisk posering. Tryck på knappen för att attackera med den enorma käken och vrid svansen för en imponerande sväng med svansen. Eller gör båda för att fördubbla faran! Utökat rörelseomfång på denna figur gör rörelserna extra dramatiska. Väck detta stora rovdjur till liv med utökad digital lek med AR! Våga se hur riktig dinosaurielek kan vara! Skanna helt enkelt den dolda DNA-koden med vilken smart enhet som helst för att låsa upp AR-upplevelserna i den kostnadsfria Jurassic World-appen.

Innehåller:

  • Jurassic World Dominion Massive Action Siamosaurus dinosaurie

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år
  • Mått: 35 cm lång
Mer information
ModellHDX51
EAN194735034130
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.