Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Jurassic World Dominion Roar Strikers Rajasaurus - interaktiv dinosaurie med ljud - 33 cm

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Vårt lågpris: 295:-
I lager
SKU
06227-173
   

Interaktiv Roar Strikers Rajasaurus dinosaurie med ljud, inspirerad av Jurassic World Dominon.

Gör dig redo för actionfyllda äventyr med denna Rajasaurus dinosaurie inspirerad av filmen Jurassic World: Dominion. Denna interaktiva Roar Strikers-figur mäter ca. 33 cm och är en köttätande dinosaurie. Med ett vrål vaknar den till liv, och den kan attackera med kraftiga nackrörelser. Aktivera ljuden och rörelserna genom att trycka på höftpartiet. Den medelstora dinosaurien har rörliga leder och ett autentiskt utseende med realistiska färger och texturer för mer kreativ lek.

Ta leken till en ny nivå med digital lek och våga se hur äkta dinosaurieleken kan bli! Skanna den dolda koden på din smartphone och se hur AR väcker dinosaurien ännu mer till liv i gratisappen. Här kan barn utforska olika lägen, som termisk och röntgen. Roar Strikers Rajasaurus är den perfekta presenten till alla dinosaurientusiaster!

Innehåller:

  • Jurassic World Rajasaurus dinosaurie
  • DNA bricka för gratisapp

Detaljer:

  • Längd: ca. 33 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Ålder: från 4 år

OBS! Smartenhet ingår ej.

Mer information
ModellHDX35
EAN194735034123
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.