Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Jurassic World Dominion Brachiosaurus figur - stor dinosaurie - 106 cm

-38%

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

38%
Kampanjpris 525:- 842:- Du sparar: 317,-
I lager
SKU
06227-197
   

Stor Brachiosaurus dinosaurie på 106 cm inspirerad från Jurassic World Dominion, med rörliga leder.

Gör dig redo för spännande och engagerande action och äventyr med Jurassic World Dominion! Denna realistiska Brachiosaurus-figur är hela 106 cm lång, och har utökad rörlighet och en otroligt filmliknande design. Den eleganta, långa halsen har flera artikulationer. Dinosaurieentusiaster kommer att älska att ha denna långhalsade dinosaurie i sin samling, och den är perfekt för att både utöka och starta din egen personliga dinosauriesamling.

Perfekt present till barn som älskar dinosaurier och Jurassic World. Ladda ner Jurassic World Facts-appen (Android och iOS) för mer dinosaurie-kul! Väck dinosaurien till liv med utökat AR-spel. Skanna den dolda DNA-koden med din smarta enhet för nya AR-upplevelser.

Innehåller:

  • Brachiosaurus dinosauriefigur

Detaljer:

  • Mått: ca. 106 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellHFK04
EAN0194735041657
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.