Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Jurassic World Dino Escape - Roar Attack Ceratosaurus - interaktiv dinosaurie - 31 cm

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Medlemserbjudande 226,50 25%
Vårt lågpris: 302:-
I lager
SKU
06227-59
   

Förbered dig på spänning och äventyr med denna interaktiva Roar Attack Ceratosaurus dinosaurie från Jurassic World Dino Escape! Denna stridsklara dinosaurie är inspirerad av den animerade serien Jurassic World: Camp Cretaceous, och har tre nivåer av aggressiva läten som bygger upp till ett kraftfullt vrål. Den interaktiva figuren har rörliga leder, ett realistiskt utseende och autentiska detaljer. Dinosauriefiguren erbjuder mycket kreativt nöje och ger dig möjlighet att återskapa dina favoritscener från serien, eller skapa helt nya ögonblick. Perfekt för en Jurassic World och dinosauriefantast!

Innehåller:

  • Jurassic World Roar Attack Ceratosaurus dinosaurie

Detaljer:

  • Mått: ca. 26 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (demo ingår)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellHCL92
EAN194735013364
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.