Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Solar Pool Cover - värmeöverdrag till rund pool - 488 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 527:-
I lager
SKU
11195-36
   

Om du vill hålla skräp och insekter borta från poolen och dessutom bibehålla den behagliga temperaturen i din simbassäng, är ett värmeöverdrag rätt för dig. Detta Solar Pool Cover från Intex passar för runda pooler på 488 cm i diameter av typen Easy Set och runda rampooler. Den värmeisolerande poolduken är lätt att använda och hjälper till att hålla värmen i poolen, speciellt när man använder ett värmeelement i tillägg (ingår ej).

  • Passar Easy Set och ram pool med en diameter på 488 cm
  • Rekommenderas att kombinera med värmeelement (28684)

Innehåller:

  • Värmeöverdrag

Detaljer:

  • Mått: 470 cm
  • Vikt: 7,3 kg
Mer information
Modell28014
EAN6941057404509
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.