Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Lil' Whale Ride-on - uppblåsbar badleksak med handtag - späckhuggare - 163 x 76 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 151:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
6932
   

Ha extra kul i vattnet med denna vackra, blå uppblåsbara späckhuggaren från Intex. Lil 'Whale Ride-on badleksak kan blåsas upp snabbt och den är rolig att leka med i vattnet för barn från 3 år. Lämplig att ha i poolen såväl som till stranden. Späckhuggaren har handtag framtill som barnen kan hålla i, och späckhuggaren är ca. 152 x 114 cm stor.

Innehåll:

  • Intex uppblåsbar späckhuggare
  • Reparationskit

Detaljer:

  • Mått: 152 x 114 cm
  • Rek.ålder: från 3 år 

OBS! Används under tillsyn av en vuxen. Pump ingår ej.

Mer information
Modell58523NP
EAN6941057455235
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.