Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Solar Pool Cover - värmeöverdrag till rund bassäng - 457 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 576:-
I lager
SKU
22502
   

Detta Solar Pool Cover från Intex passar för runda pooler på 457 cm i diameter av typen Easy Set och runda rampooler. Om du vill hålla behagliga temperaturen längre i din runda pool, är ett värmedrag rätt för dig. Den värmeisolerande poolduken är lätt att använda och hjälper till att hålla värmen i poolen, och passar speciellt bra till ett värmeelement (28684).

  • Passar Easy Set och ramar in pooler med en diameter på 457 cm
  • Rekommenderas att kombinera med ett värmeelement (28684)

Innehåller:

  • Värmeöverdrag

Detaljer:

  • Mått: 448 cm
  • Vikt: 3,1 kg
Mer information
Modell28013
EAN6941057404493
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.