Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Pool Maintenance Kit - Poolvårdspaket

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 338:-
I lager
SKU
15938
   

För att ge din pool så lång livslängd som möjligt och för att hålla den så ren som möjligt är ett underhållskit fördelaktigt. Detta Pool Maintenance Kit från Intex gör att du kan hålla din pool inbjudande och ren under lång tid. Underhållsutrustningen består av flera delar, bland annat en 239 cm lång teleskopstång i aluminium, så att du enkelt kan nå ut och rengöra en pool som är upp till 488 cm i diameter. På stången kan du fästa hoven som du kan använda för att fånga löv och andra flytande element, eller så kan du använda sugmunstycket som enkelt suger upp avfallet. Denna bottenrensare ansluts till trädgårdsslangen och smutsen som lossnar och virvlas upp fångas direkt i uppsamlingspåsen som är fäst på sugmunstycket. Påsen kan sedan enkelt tas bort och tömmas. Ta hand om din pool med detta utrustningspaket.

Innehåller:

  • Teleskopstång
  • Sugmunstycke med uppsamlingspåse
  • Hov
  • Utrustning för tillkoppling av trädgårdsslang

Detaljer:

  • Förpackningens mått: 28,6 x 94 x 10,2 cm
  • Lämplig för pooler upp till 488 cm i diameter
  • Sugmunstycket fästs på trädgårdsslangen
Mer information
Modell28002
EAN6941057420028
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.