Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Animal Split Ring - uppblåsbar badring - 64 x 53cm - anka

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 51:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
22852-1
   

Denna Animal Split Ring badring från Intex är formad som en söt och gul anka, och är perfekt att ta med sig till poolen eller stranden. Den roliga badringen har en split baktill så den är lätt att ta på, och passar barn från 3 år. Ankan är 62 x 57 cm stor, och är tillverkad i hygenisk och tålig vinyl. Badringen är roligt för de minsta, och används alltid under uppsikt av en vuxen.

Innehåll:

  • Uppblåsbar badring – anka

Detaljer:

  • Mått: 62 x 57 cm
  • Rek.ålder: från 3

OBS: Använd alltid under uppsikt av en vuxen.

Mer information
Modell59220NP-and
EAN6941057452203
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.