Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hobbymaterial

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Varumärke
Ålder

Artiklar 1-52 av 165

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 165

Page
per page
Sätt fallande sortering

Starta ditt nya kreativa projekt med ett pysselpaket där du gör egna smycken och armband, syr, färglägger, formar eller dekorerar. Vi har allt du behöver för dina projekt, pyssel med instruktioner eller kit som låter dig utmana dina kreativa färdigheter och låta fantasin flöda. Pysselboxar och kreativa set är särskilt roliga att leka med när du behöver spännande inomhusaktiviteter som du kan göra ensam eller tillsammans med andra. Pyssellådor, konstsatser, hobbysatser, byggsatser med klossar för fribygge eller lådor fyllda med färgglada tillbehör uppmuntrar till kreativ lek där fantasin får fritt spelrum.

Att leka med pysselpaket och kreativa uppsättningar gör det möjligt att uttrycka sig genom kreativa aktiviteter, som förutom att utmana fantasin och de kreativa färdigheterna ger bra träning för finmotorik, igenkänning av former och färger samt övning i öga-hand-koordination, medan du leker och har kul!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.