Hatchimals Alive Hatch Egg Carton - äggkartong med 5 figurer och tillbehör

I ägg från Hatchimals hittar du roliga överraskningar. I äggen finns det olika varelser, kanske får du en fågel, hund eller något annat spännande.

Hatchimals finns i olika varianter, exempelvis stora Hatchimals ägg, Hatchimals Collegtibles, Hatchimals Draggles och mycket mer - vem gömmer sig inuti ägget? Det blir en överraskning! I sortimentet hittar du stora fåglar som rör på sig och pratar, små samlarfigurer, olika lekset och exklusiva figurer. Barnen bara älskar överraskningarna från Hatchimals!

Vårt lågpris: 312:-
I lager
SKU
07233-18
   

Det är dags för musik i Hatchimals Alive Hatch Egg Carton. Med barnens kärlek och omsorg kommer supersöta Hatchimals Alive-karaktärer magiskt till liv på ett helt nytt sätt. Deras självkläckande ägg kläcks som riktiga ägg när de aktiveras av vatten. Tryck för att öppna lådan och upptäck fem färgglada Hatchimals-ägg med fem karaktärer och 11 tillbehör. För att börja kläckas, ta bort napparna från äggen, fyll flaskan med vatten och pressa in den i äggen. Inom några sekunder kommer dina musikaliska vänner att börja avslöja sig och kläckas ur äggen.

Hatchimals älskar att bo i kartongen och att spela låtar tillsammans. Barnen kan använda sin fantasi för att skapa musikaliska äventyr. Tillbehör som mikrofon, trumma, kazoo och mer bidrar till lekstunden – samt de söta napparna som passar i varje karaktärs mun. Stäng locket och lås äggkartongen för att ta med Hatchimals på språng.

Innehåller:

  • Äggkartong
  • 5 figurer
  • 11 tillbehör

Detaljer:

  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6067404
EAN778988403563
VarumärkeHatchimals
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.