Harry Potter Wizarding World Julkalender 2023 - trollstav med uv-ljus och tre figurer - 20 tillbehör

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 464:-
I lager
SKU
07233-36
   

Räkna ner till julafton med en helt förtrollande adventskalender från Harry Potter. Med adventskalenderns alla 24 överraskningar blir december årets roligaste månad för alla små häxor, trollkarlar och mugglare som längtar till jul! Öppna upp kalendern som pryds av ett snötäckt Hogwarts för att avslöja insidan som föreställer ett elevhem med olika juldekorerade rum.

Packa upp en överraskning om dagen, börja med den första luckan: en trollstav med UV-ljus. Använd trollstavens ljus för att söka runt på de olika rummen i kalendern för att avslöja de dolda siffrorna i kalendern! Barnen får även tre exklusiva Magical Minis-figurer föreställande Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger samt 20 tillbehör inklusive tröjor, en halsduk för Hermione, Hedwig, sorteringshatten, osynlighetsmanteln och mer!

Efter att ha upptäckt alla kalenderns överraskningar är Hogwarts-bakgrunden med jultema den perfekta displayen för att visa upp och leka med olika lekset från Harry Potter Wizarding World.

Innehåller:

  • Kalender 
  • Trollstav med batterier och UV-ljus
  • 3 Magical Minis-figurer - Harry, Ron och Hermione
  • Accessoarer som tröjor
  • Ugglan Hedwig 
  • Sorteringshatten och mycket mer

Detaljer:

  • Batteribehov: batterier ingår
  • Ålder: från 6 år
Mer information
Modell6067358
EAN778988250129
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.