Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Harry Potter Quidditch pennfodral med flera fack

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
04216-90
   

Detta tuffa Quidditch-pennfodral har två fickor med dragkedja för att samla alla dina skolmaterial eller din färgutrustning. Ha pennor, tuschpennor, suddgummi eller vad du än behöver för ditt vardagliga skolliv i detta häftiga pennskrin. Med ett motiv inspirerat av den populära Rumpeldunk-sporten känd från Harry Potter.

Innehåller:

  • Harry Potter Quidditch pennfodral

Detaljer:

  • Mått: 13,5 x 19,5 x 5 cm
  • Motiv: Harry Potter
Mer information
Modell0592081-SLHP379
EAN5060502919809
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.