Harry Potter Light Painting Wand - måla i luften med Harrys trollstav med ljus och app - 36 cm

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 368:-
Tillfälligt slut
SKU
07195-40

Rita formler i luften med din egen Harry Potter-stav med LED-lampor, och se magin i Light Painting-appen.

Återskapa dina favoritögonblick från J.K Rowlings trollbindande värld med hjälp av Harry Potters trollstav. Med den magiska LED-ljusspetsen kan du måla med ljus och återskapa klassiska scener från Harry Potter-filmerna. Skapa dina dina helt egna ljusmålningar eller måla din tolkning av Patronus Charms.

Tänd lampan med den dolda knappen på stavens handtag och återskapa dramatiska trollstavsstrider eller skriv ditt eget namn. Nu kan magin börja! På den tillhörande Light Painting-appen (gratis) kan du skapa fantastiska teckningar i det fria. Använd appen för att filma dig själv eller andra trollkarlar och häxor i action – och beundra de extraordinära bilderna. Trollstaven är en sann kopia av originalstaven som användes under inspelningen av Harry Potter-filmerna. Trollstaven är också handmålad för att skapa en så realistisk look som möjligt. Hitta din inre trollkarl eller häxa och släpp lös magin!

Innehåller:

 • Harrys Light Painting trollstav
 • Light Painting app (kostnadsfri)
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mått: ca. 36 x 2 x 2 cm
 • Batteribehov: 3 x LR41 batterier (ingår)
 • Ålder: från 8 år
  Mer information
  ModellWW-1024
  EAN5055394010482
  VarumärkeHarry Potter
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.