Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Harry Potter docka 33 cm - Hermione Granger

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 284:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-191

Denna filminspirerade docka föreställer Hermione Granger, en av Harry Potters bästa vänner. Dröm dig bort till Hogwarts och mängder av spännande äventyr. Harry Potter-fans kan leka ut sina favoritscener från filmerna eller hitta på helt egna äventyr med hjälp av dockorna i denna serien. Harry Potter har på sig en skoluniform och en kappa, och levereras självklart med en trollstav!

Dockan har 11 olika leder i nacke, axlar, höfter, knän, armbågar och handleder och bjuder därför på många olika lekmöjligheter. Positionera dockan på otaliga sätt och låt magin flöda fritt!

Innehåll:

  • 1 x docka som föreställer Hermione Granger
  • Dockkläder - skoluniform och kappa
  • Trollstav

Detaljer:

  • Mått docka: H33 cm
  • Rek.ålder: från 6 år

Kombinera gärna dockan med de två andra i produktserien, Harry Potter och Ron.

Mer information
ModellFYM51
EAN887961707137
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.