Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Regnbåge Xylofon i trä

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
05195-266
   

Introducera ditt barn för musikens värld med denna xylofon i trä från Hape. Detta är en färgglad träleksak som låter barnet öva på färger, rytmer och toner. Stängerna har starka färger och spelar olika toner när du slår på den med pinnarna.

Xylofonen hjälper till att främja barnets kreativitet och öga-hand-koordination. Det ingår 2 pinnar man kan skapa ljuvliga toner med. Xylofonens stänger lyser fint upp när man slår på den. Ditt barn kommer att älska att komponera melodier och musik på denna roliga musikleksak.

Innehåll:

  • 1 Hape Xylofon
  • 2 pinnar

Detaljer:

  • Mått: 28 x 4 x 14 cm (LxBxH)
  • Material: trä
  • Rek. ålder: från 12 månader
Mer information
Modell6120
EAN6943478025226
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.