Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hape Park and Go parkeringshus

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 494:-
I lager
SKU
21439-1
   

Ett härligt parkeringsgarage i trä med fyra våningar (helikopterplattan är 4 våningen). Parkeringshuset har motiv av parkeringsplatser, en hiss som kan skruvas upp och ner, bensinpumpar, helikopterplatta och flera ramper. Allt man behöver till sina bilar.

Parkeringshuset inspirerar till fantasifull och rolig lek samt utvecklar barnets finmotorik och hand - öga koordination. Inkluderar två bilar och en helikopter. 

Innehåll:

  • 2 bilar 
  • 1 helikopter
Detaljer:
  • Mått: 48 x 30 x 37,5 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell5650
EAN6943478004245
VarumärkeHape
Ålder3, 4, 5

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.