Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi stor förvaringslåda - med 12 000 Midi pärlor och 3 medium pärlplattor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
03217-144
   

Med denna stora förvaringslåda med ca. 12000 Hama Midi-pärlor och 3 medium pärlplattor, har du allt du behöver för att pärla. Den smarta förvaringsboxen har tre våningar med flera fack så att du lättare kan hålla reda på de olika färgerna på pärlorna. Pärla en fjäril, blomma eller annat roligt motiv med sexkantig form. Designa ditt eget motiv, eller följ ett motiv på motivarket. Pärlemöjligheterna är oändliga!

Innehåll:

  • Liten förvaringslåda med 3 våningar
  • Ca 6000 Hama Midi-pärlor
  • 3 pärlbrädor - medium cirkel och sexkant samt en liten fyrkant
  • Motivark
  • Vägledning
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära rörpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och kreationer.

Mer information
Modell3-6752
EAN028178067526
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.