Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris på räddningsuppdrag - två figurer, brandbil och station

-32%

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Kampanjpris 394:- Vårt lågpris: 576:-
32%
Du sparar: 182:-
I lager
SKU
06206-61
   

Greta Gris har blivit brandman! Hjälp Greta och Mamma Gris att släcka eldsvådor. Åk en tur i brandbilen för att kontrollera att allt står rätt till i den lilla staden, och använd stegen ifall du måste klättra upp i ett träd för att rädda en katt, eller kanske den busiga sköldpaddan som har gått vilse ... igen.

Innehåll:

  • Greta Gris
  • Mamma Gris
  • Brandstation
  • Brandbil

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell905-0588
EAN191726005896
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.