Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Greta Gris kassaapparat med ljud

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
01192-144
   

Alla tillbehör som behövs för att leka affär med kompisarna! Scanna varorna och hör hur kassaapparaten piper, använd den funktionella räknaren för att lägga ihop summan för handlingen, och betala genom att använda Gretas pengar eller bankkort genom att använda pipfunktionen.

Greta Gris kassaapparat bjuder in till fantasifull och social lek som utvecklar kommunikation och sifferkunskaper.

Innehåll:

  • Kassaapparat med pipande scanner
  • 6 varor
  • Pengar och bankkort

Detaljer:

  • Mått: H13 x B22 x D12 cm
  • Kräver 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell905-1684277
EAN5050868427711
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.