Gabbys Dockhus Musikaliska kattöron med ljud och ljus

Lek med kattentusiasten Gabby och hennes vän Pandis och häng med på roliga äventyr med Gabbys dockskåp.

Gabbys dockskåp är serien barn känner igen från Netflix, där de möts av söta katter, distinkt hantverk och färgstark magi. Nya överraskningar packas upp medan Gabby och hennes vänner leker sig genom hennes fantastiska dockhus, komplett med små minivärldar och oändliga överraskningar!

Vårt lågpris: 220:-
Tillfälligt slut
SKU
06226-142

Låt barnet klä ut sig till Gabby från Gabby's Dollhouse med dessa musikaliska kattöron med ljus och ljud.

Detta interaktiva diadem ser ut som det Gabby bär i serien. Placera det på huvudet och gör dig redo för äventyr. Med ljus och över 10 ljud, fraser och sånger - här har barnet mycket skoj att se fram emot! Tryck på ett av de rosa öronen för att slå på och tryck på det vänstra örat för att höra fraser från Gabby (engelska). För att aktivera ljudeffekter och låtar från serien, nyp höger öra. Gör dig redo för en dansfest medan musiken spelar. Genom att trycka på båda öronen samtidigt startar du Mjau-läget – det vill säga pulserande ljus och mjauande ljud.

Dessa magiska, musikaliska öron är det perfekta tillbehöret för att göra det minnesvärda shrink-me-ögonblicket från serien till verklighet. Bär dina egna kattöron och känn dig som Gabby! Använd din fantasi och lek ut dina egna äventyr.

Innehåller:

  • Musikaliska öron - diadem
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 23 x 23 x 5 cm
  • Batteribehov: 4 x LR44 (ingår)
  • Språk: engelska
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6060413
EAN778988364369
VarumärkeGabbys dockhus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.