Gabbys Dockskåp Cakey Kitchen leksakskök med 20+ tillbehör och 20 ljud - 91 cm högt

Lek med kattentusiasten Gabby och hennes vän Pandis och häng med på roliga äventyr med Gabbys dockskåp.

Gabbys dockskåp är serien barn känner igen från Netflix, där de möts av söta katter, distinkt hantverk och färgstark magi. Nya överraskningar packas upp medan Gabby och hennes vänner leker sig genom hennes fantastiska dockhus, komplett med små minivärldar och oändliga överraskningar!

Vårt lågpris: 1 131:-
I lager
SKU
06233-66
   

Gabbys Dockskåp Cakey Kitchen är ett härligt leksakskök  med över 20 tillbehör samt 20 ljud och fraser som gör lekstunden magiskt rolig! Köket är över 91 cm högt, tillverkat i plast och passar perfekt för de som älskar tv-serien Gabbys Dockskåp. Detta lekkök är ett fantastiskt tillskott till Gabby's Dockskåp-serien av låtsaslek, med ljud, musik och fraser som du känner igen från TV-serien, samt supergulliga leksaksapparater, som en spis och till och med ett kylskåp!

Köket är över 91 cm högt, så det är den perfekta storleken för barn att skapa sina kulinariska konstverk samtidigt som de utvecklar sin fantasi och finmotorik. Tryck på knappen på stativet med katten Muffins och vrid på spisreglagen för att aktivera över 20 ljud och fraser! Barnen kommer att kunna njuta av 9 olika matlagningsljud, 3 musiknummer och 11 Muffins-fraser!

Låt fantasin flöda fritt i köket med en spis som kan öppnas och kylskåpet likaså, du kan till och med knäcka leksaksägget i stekpannan - lekmöjligheterna är oändliga med Gabby's Dollhouse Cakey Kitchen! Förvara alla leksaker inuti kylskåpet när leken är över, för smidig förvaring.

Innehåller:

  • Leksakskök med ljud
  • 10 köksaccessoarer
  • 9 leksaksmatbitar
  • Fler tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 91 cm (H)
  • Antal delar: 25
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år

OBS! Cakey Bakey leksaksugn som visas på en av produktbilderna ingår ej, endast för inspiration. Säljs separat.

Mer information
Modell6065441
EAN778988347638
VarumärkeGabbys dockhus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.