Fisher Price Soothe 'n Snuggle Otter - gosedjur med white noise, musik och ljus - hjälper barnet att sova

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 478:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-159

Med sitt söta ansikte, supermjuka kropp och lilla svans är denna utter en lugnande och gosig vän för din bebis på natten.

Uttern från Fischer Price hjälper dig att trösta din bebis, även om du inte är där. Nallebjörnen har en supermjuk mage som rör på sig upp och ner i rytmisk rörelse, och härmar andningen till en sovande bebis. Detta kan verka lugnande på ditt barn när det är tid för att sova.

Nallebjörnen har också 30 minuter lugnande musik, ljudeffekter och ett stilla ljus på magen. Den mjuka nallebjörnen, musiken och ljuset hjälper bebisen till att utveckla visuella och auditiva sinnen. Uttern kan bli en del av bebisens läggrutin, och därmed hjälpa till att utveckla sunda sovvanor.

Uttern ger din bebis känslan av trygghet. Nallebjörnen kan enkelt anpassas så att du kan hitta den tröstande funktionen som passar just din bebis bäst. Välj musik eller lugnande ljud. Bland ljuden hittar du det som kallas för vitt oljud eller white noise. Uttern låter dig bland annat välja mellan livmoder-ljud, snarkningar eller hjärtrytm. Alla ljud är för att lugna din bebis. Ställ in volymen upp eller ner och slå av eller på ljuset och andningsrörelsen.

Uttern kan också tvättas i tvättmaskin. Ta bara ut kontrollcentret först.

Innehåller:

  • Fisher Price - Utter gosedjur

Detaljer:

  • Mått: 16 x 11 x 25 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 0 månader
Mer information
ModellFXC66
EAN887961687835
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.