Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price doktorsväska - 7 delar

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 232:-
Tillfälligt slut
SKU
24262

Detta är en doktorsväska från Fisher Price för blivande läkare. När det är dags att ta hand om dom som är lite sjuka oavsett det gäller gosedjur, vänner eller kanske mamma och pappa så är det bara att ta fram väskan och börja undersökningen. Kanske behövs det bara ett plåster eller två?

Barnet kan lyssna på patientens hjärta med stetoskopet, eller mäta temperaturen med termometern, tryck på knappen för att bli ”sjuk” eller blir ”frisk”. Kontrollera öronen eller mät blodtrycket, se hur mätaren snurrar när ditt blodtryck mäts. Patienten kan behöva ett litet stick med leksakssprutan.

Att gå till läkaren kan vara lite otäckt och omtumlande för barn. Men med detta lekset kan barn leka doktor och patient, och på så sätt lär barn sig att det kan vara roligt och inte farligt att gå till läkaren på riktigt. Barnen lär sig att samarbeta när man upptäcker det roliga med att byta på att vara doktor och patient. Leksakerna kan förvaras i den fina doktorsväskan, så att man alltid har med sig allt när man besöker patienterna. 

Innehåller:

  • Otoskop
  • Stetoskop 
  • Plåster
  • Spruta
  • Termometer
  • Blodtrycksmanschett
  • Väska 

Detaljer:

  • Antal delar: 7
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellDVH14
EAN887961369373
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.