Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Interaktiva figurer och robotar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serie
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 68

Sätt fallande sortering
Page
per page

Interaktiva figurer och djurfigurer med ljud- och ljusfunktioner eller rörliga leder bidrar till en mer verklighetstrogen lekstund. I denna kategori har vi samlat många spännande figurer med olika egenskaper som tar leken till nästa nivå. Några av figurerna reagerar på ljud, andra reagerar på ljus eller på beröring. Låt interaktiva figurer och spännande robotleksaker från kända varumärken väcka barnens fantasi till liv.

Interaktiva robotar är spännande och roliga leksaker för barn. De interaktiva robotarna är skapade för att interagera med barnen på olika sätt. Vissa robotar kan programmeras och göra leken lite mer avancerad och de kan utföra spännande uppgifter. Med programmerbara robotar lär sig barnen enkel kodning och programmering och att tänka logiskt för att lösa problem och klara utmaningar. Vissa barn behöver en extra utmaning, låt dem bygga sin egen interaktiva robot. Dessa robotar uppmuntrar barnet att leka med olika byggsatser, skapa sina egna mönster och utmana barnets fantasi. Med robotar som du bygger själv, robotar med anslutning till en smartphone eller robotar med inbyggd programvara utmanas barnet i en ny typ av lek.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.