Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bondgårdsdjur

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

Artiklar 1-52 av 185

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 185

Page
per page
Sätt fallande sortering

Låt barnen leka att de är bönder på gården medan de skapar många kreativa berättelser med gårdsdjuren! De djur som är kända från gården är lätta att engagera barn, eftersom det är djur som du ofta har en relation till eller har sett förut. Hos oss hittar du massor av figurer av gårdsdjur och husdjur som barn kommer att älska att leka med. Kanske har barnet ett favoritdjur? Oavsett om det är hästar, kor, får, hundar, katter, höns, grisar eller andra husdjur som fångar barnets intresse, kommer du att kunna hitta högkvalitativa gårdsdjurfigurer från välkända märken här.

Figurerna i denna kategori har ett fantastiskt lekvärde, samtidigt som de är väldigt dekorativa och av hög kvalitet. Lekfigurer formade som olika husdjur ger barnen många timmar roligt rollspel där de kan leka bönder och återskapa situationer från ett typiskt bondeliv, eller så kan du se barnen skapa helt nya äventyr med djuren. Möjligheterna är många, oavsett om du vill ha en traditionell gård med flera djurarter, eller vill skapa ett ridcenter eller har en dröm om att vara veterinär eller bonde.

I denna kategori hittar du både enskilda bondgårdsfigurer och flera djurfigurer från gården i en och samma lekuppsättning. Vissa figuruppsättningar innehåller också extra tillbehör för mer kreativ lek, och kanske har du tur och hittar ett interaktivt djur med funktioner som ljud, ljus och rörelse du kan tänka dig?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.