Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Exploding Kittens Original kortspel - Nordisk version

Vårt lågpris: 235:-
I lager
SKU
02217-57
   

Detta är originalversionen av Exploding Kittens där spelreglerna finns på de nordiska språken och engelska. Om du älskar kattungar, sporadiska getter, explosioner och laserstrålar är detta kortspel något för dig. Detta är en strategisk kattungefylld version av rysk roulette, där spelare drar kort i tur och ordning. Om en spelare drar ett Exploding Kitten-kort kommer det att få spelaren att explodera och dö, om du inte har ett så kallat Defuse-kort som gör att du kan avaktivera kattungen med hjälp av saker som laserpekare, kattungeyoga eller kattmynta.

Du kan även spela andra kort eller attackera en motståndare eller flytta ett Exploding Kitten-kort i hemlighet. Spänningen ökar med tiden: ju färre kort i högen, desto större är chansen att dra ett Exploding Kitten-kort.

Innehåll:

  • Exploding Kittens kortspel

Detaljer:

  • Språk: nordiska och engelska
  • För 2-5 spelare
  • Speltid: ca. 15 min
  • Rek.ålder: från 7 år

Mer information
ModellEKEK01SCAN
EAN3558380050926
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.