Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

EduFun aktivitetsleksak med plocklåda - bondgårdstema

-36%

EduFun träleksaker

Träleksakerna från EduFun är unika leksaker i trä som inspirerar till rolig och kreativ lek. Leksakerna tillverkade i trä av hög kvalitet och är målade i klara färger som tilltalar barn. Edufun tillverkar bland annat dockskåp, dockmöbler, aktivitetslerksaker, byggklossar, pedagogiska leksaker, leksaksmat, babyleksaker och mycket, mycket mer. 

Edufuns träleksaker är tillverkade i naturliga material och är menade att hålla i generationer.

Kampanjpris 165:- Vårt lågpris: 258:-
36%
Du sparar: 93:-
I lager
SKU
05192-80
   

EduFun aktivitets- och plocklåda låter barnet lära sig känna igen former och färger.

Denna aktivitetsleksak från EduFun kommer med flera roliga aktiviteter som barn kommer att älska. Låt dem lära sig om form och färg, igenkänning och orsak och verkan. Skapa motiv med de vändbara klossarna, snurra på kugghjulen och hitta rätt hål för klossarna. Tryck ner skorstenen på lådan så börjar huset att ge ifrån sig roliga ljud. Så spännande!

Hjälper till att utveckla barnets ögon-hand-koordination. Delar av taket kan tas av så att det är lätt att få in delarna i huset.

Innehåll:

  • EduFun aktivitets- och plocklåda
  • 6 klossar i olika former och färger

Detaljer:

  • Batteribehov: Ja (ingår)
  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell2058
EAN6942397320580
VarumärkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.