Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Educa Avengers Pussel 200 bitar - Marvel superhjältar

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

Vårt lågpris: 148:-
I lager
SKU
02225-26
   

Pussla dina hjältar med Educa pussel - här med motiv från Avengers och 200 bitar.

Pusslet har 200 bitar och mäter 40 x 28 cm färdigt pussel. Pussel är populärt och en allomfattande hobby. Med Educa kan du lösa stora eller små pussel. Svårighetsgraden varierar från några till flera tusen pusselbitar. Att pussla är därför en aktivitet som passar unga och gamla.

Pussel är underhållande och lärorikt, och man kan pussla ensam eller tillsammans med familj och vänner. För de allra minsta kan pusslande vara ett bra sätt att träna finmotorik och öga-hand-koordination.

Innehåller:

  • Educa Pussel 200 bitar – Avengers

Detaljer:

  • Motiv: Avengers
  • Mått färdigt pussel: 40 x 28 cm (HxL)
  • Bitar: 200
  • Svårighetsgrad: medel
  • Rek.ålder: från 6 år

 

Mer information
Modell15933
EAN8412668159334
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.