Disney Mimmi Pigg radiostyrd moped med figuren Mimmi och Figaro - rosa - 16 cm

Disneys Musse Pigg och Mimmi Pigg

Musse Pigg har förgyllt många barns barndom sedan 1928 och är kanske Disneys mest kända karaktär som de flesta barn har ett kärt förhållande till. Musse Pigg beger sig ofta ut på spännande äventyr tillsammans med sin flickvän Mimmi Pigg, hunden Pluto och bäste vännen Långben. Upptäck en magisk samling av leksaker, väskor och andra tillbehör med motiv av Musse & Mimmi.

Vårt lågpris: 429:-
I lager
SKU
06223-1
   

Kör runt med din helt egna radiostyrda variant av Disneys kända karaktär Mimmi Pigg. Den radiostyrda scootern med sidovagn mäter 16 cm och kommer i rosa med lila och vita detaljer som matchar Mimmis outfit. På det rosa styret finns det en vacker rosett som matchar Mimmis diadem. Vid Mimmis sida i den lilla sidovagnen sitter den trofasta katten Figaro som alltid finns med på hennes äventyr.

Det må vara Mimmi som sitter vid styret, men det är du som bestämmer vart ni ska med hjälp av den lättmanövrerade, bärbara fjärrkontrollen. Ta med Mimmi och Figaro på en åktur de sent kommer att glömma. Du kan köra framåt, bakåt och svänga åt båda sidorna.

Innehåller:

  • Disney Mimmi Pigg radiostyrd moped
  • Mimmi Pigg figur
  • Katten Figaro

Detaljer:

  • Mått: 16 x 11 x 12 cm
  • Batteribehov: 3 x AA och 2 x AAA batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell253074002
EAN4006333079528
VarumärkeDisney Musse och Mimmi Pigg
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.