Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Summer Picnic lekset i väska - Anna docka och Olof figur på picknick

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 238:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
16364-1-1
   

Med detta set från Disney Frozen kan du, Anna och Olof åka på picknick tillsammans! Disney Frozen Summer Picnic-leksakset i en resväska innehåller en Anna docka och en figur som föreställer självaste Olof, samt picknicktillbehör som en picknickkorg, parasoll och lite förfriskningar och mat. Allt är förpackat i den praktisk väskan som gör att du kan ta med dig figurerna vart du än går utan att vara rädd för att tappa bort dem.

Innehåller:

  • Anna 
  • Olof
  • Picknicktillbehör

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år

Mer information
ModellC0459
EAN5010993343294
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.