Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Spira med snökula och musik - Elsa och Anna

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 274:-
Tillfälligt slut
SKU
10206-36

Fira det starka familjebandet med denna Disney Frozen 2-spira med snöboll. Inne i bollen är Elsa och Anna i sitt kända utformande, redo att möta världen tillsammans. Skaka spiran och se snön flyga runt de två systrarna. Spiran har element inspirerade av filmen och en instrumental version av låten "Into the Unknown" från Disney Frozen 2.

  • Disney Frozen 2 Spira med snöboll
  • Kula med Elsa och Anna inuti, skaka och se snön flyga runt de två systrarna
  • Spiran spelar instrumentalversion av låten "" In the Unknown "

Innehåll:

  • 1 Disney Frozen 2 Spira

Detaljer:

  • Batterikrav: 3 x AG3-batterier (ingår)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell202874
EAN0192995202870
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.